Saimaa Chill

SAIMAA CHILL

Saimaa Chill logo

TAPAHTUMATUOTANTO

TUOMME PALVELUMME SUURELLA SYDÄMELLÄ LUOKSENNE

Kaipaatteko lisäpalveluita tapahtumaanne? Voimme tuoda palvelumme luoksenne.
Kysy lisää ja tilaa hauskat aktiviteetit tapahtumaasi:
+358 44019 1284 | info@saimaachill.fi

AKTIVITEETIT

Rennot ja hauskat aktiviteetit kaikenlaisiin tapahtumiin.

JOUSIAMMUNTA

Koukuttava ja viihdyttävä aktiviteetti. Testaa kuka teistä on porukan Robin hood. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

PUHALLUSPUTKI-AMMUNTA

Puhallusputki on ontto putki, jota käytetään kevyiden nuolten laukaisuun puhalluksen voimalla. Joillekin laji saattaa olla tuttu henkarin putkea ja herneitä käyttäen. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

KUPLAFUTIS

On hauska ja erilainen tapa pelata jalkapalloa. Pelissä voit taklata vastustajaa turvallisesti kumoon. Päälle puettava ilmatäytteinen puku antaa suojaa ja tekee jalkapallon pelaamisesta vauhdikkaampaa ja hauskempaa. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme. Painoraja 100 kg.

kirveenheitto

On viikinkiaikainen laji ja erittäin koukuttava. Mieltä löytyy useampi vaihtoehto heittämiseen. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

CHILL-OLYMPIALAISET

Chill Olympialaiset tarjoavat kevyttä ja rentoa tekemistä isommallekin porukalle. Hauskoista kisailuista koostuva olympiaohjelma sisältää kolmesta viiteen lajia. Olympialaiset ovat mitä mainioin tapa ryhmäytyä ja kasvattaa tiimihenkeä. Esim. Sumopaini/Jätti Nyrkkeily, Saappaanheitto (naisille ja miehille), Frisbeegolf puttaus (Sisältö muuttuu kauden mukaan).

Kirveenheitto

HINNAT

Aktiviteetin Hinta alk. 25 euroa / henkilö (minimiveloitus
10 henkilön mukaan)

Chill Olympialaiset Hinta
alk. 49 euroa / henkilö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan)

Peruutusehdot: 14 vrk ennen tapahtumaa peruutetut varaukset veloituksetta. Myöhemmin peruutetuista tapahtumista veloitamme täyden hinnan