Saimaa Chill

SAIMAA CHILL

Saimaa Chill logo

AKTIVITEETIT JA
TAPAHTUMATUOTANTO

ELÄMYKSIÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ

Tutustu viihdyttäviin aktiviteetteihimme jotka sopivat mainiosti tyhy-päiville, polttareihin kuin syntymäpäivillekin. Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan toiveidenne mukaisesti. Kysy lisää ja tilaa hauskat aktiviteetit tapahtumaasi: +358 44019 1284 | info@saimaachill.fi

JOUSIAMMUNTA

Koukuttava ja viihdyttävä aktiviteetti. Tulkaa testaamaan kuka teistä on porukan Robin hood. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

PUHALLUSPUTKI-AMMUNTA

Puhallusputki on ontto putki, jota käytetään kevyiden nuolten laukaisuun puhalluksen voimalla. Joillekin laji saattaa olla tuttu henkarin putkea ja herneitä käyttäen 😉 Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

KUPLAFUTIS

On hauska ja erilainen tapa pelata jalkapalloa. Pelissä voit taklata vastustajaa turvallisesti kumoon. Päälle puettava ilmatäytteinen puku antaa suojaa ja tekee jalkapallon pelaamisesta vauhdikkaampaa ja hauskempaa. 10 pelaajaa/peli maksimissaan, painoraja 100 kg. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

SUMOPAINI/JÄTTI NYRKKEILY

Voitte valita  pelkän hassun hauskan sumoilun taikka voitte ottaa kamppailuun mukaan myös jättinyrkkeilyhanskat. Näistä aktiviteeteista ei nauru lopu 😊 (puvut on tarkoitettu aikuisille) Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

KIRVEENHEITTO

On viikinkiaikainen laji ja erittäin koukuttava. Mieltä löytyy useampi vaihtoehto heittämiseen. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

CHILL OLYMPIALAISET

Chill Olympialaiset tarjoavat kevyttä ja rentoa tekemistä isommallekin porukalle. Hauskoista kisailuista koostuva olympiaohjelma sisältää kolmesta viiteen lajia. Olympialaiset ovat mitä mainioin tapa ryhmäytyä ja kasvattaa tiimihenkeä.

Olympialajit

  • Valitse yksi kolmesta päälajista.
    Päälajit: 1. Sumopaini/Jätti Nyrkkeily 2. Kirveenheitto taikka, tai 3. Puhallusputkiammunta
  • Saappaanheitto
  • Frisbeegolf puttaus.

HINNAT

Aktiviteetin Hinta alk. 25 euroa / henkilö (minimiveloitus 4
henkilön mukaan) 
Chill Olympialaiset Hinta alk. 49 euroa / henkilö
(minimiveloitus 4 henkilön mukaan)

Peruutusehdot: 14 vrk ennen tapahtumaa peruutetut varaukset
veloituksetta. Myöhemmin peruutetuista tapahtumista veloitamme täyden hinnan.

Laskutus tapahtuu joka tapauksessa aina vähintään elämyspakettien minimiveloitusmäärän mukaisesti.

Kirveenheitto