Saimaa Chill

SAIMAA CHILL

Saimaa Chill logo

AKTIVITEETIT

ELÄMYKSIÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ

Tarjoamme viihdyttäviä elämyksiä niin tyhy-päiville, polttareihin kuin syntymäpäivillekin. Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan toiveidenne mukaisesti.

JOUSIAMMUNTA

Koukuttava ja viihdyttävä aktiviteetti. Tulkaa testaamaan kuka teistä on porukan Robin hood. Käytössämme on varsijousi sekä ratsastusjousi. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

PUHALLUSPUTKI-AMMUNTA

Puhallusputki on ontto putki, jota käytetään kevyiden nuolten laukaisuun puhalluksen voimalla. Joillekin laji saattaa olla tuttu henkarin putkea ja herneitä käyttäen 😉 Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

KIRVEENHEITTO

On viikinkiaikainen laji ja erittäin koukuttava. Meiltä löytyy useampi vaihtoehto heittämiseen. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme.

KUPLAFUTIS

On hauska ja erilainen tapa pelata jalkapalloa. Pelissä voit taklata vastustajaa turvallisesti kumoon. Päälle puettava ilmatäytteinen puku antaa suojaa ja tekee jalkapallon pelaamisesta vauhdikkaampaa ja hauskempaa. Laji soveltuu kaikille valvotussa ympäristössämme. Painoraja 100 kg

CHILL OLYMPIALAISET

Chill Olympialaiset tarjoavat kevyttä ja rentoa tekemistä isommallekin porukalle. Hauskoista kisailuista koostuva olympiaohjelma sisältää kolmesta viiteen lajia. Olympialaiset ovat mitä mainioin tapa ryhmäytyä ja kasvattaa tiimihenkeä.

Peruutusehdot: Peruutukset ja muutokset varaukseen voidaan tehdä ilman kuluja varauksen alkuperäisestä vahvistetusta henkilömäärästä seuraavasti;
100 % kuluton peruutus 14 vrk ennen ajankohtaa
50 % kuluton peruutus 10 vrk ennen ajankohtaa
25 % kuluton peruutus 7 vrk ennen ajankohtaa

Laskutus tapahtuu joka tapauksessa aina vähintään elämyspakettien minimiveloitusmäärän (10 hlö) mukaisesti.

Kirveenheitto